За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотел Novostar Vincci Marillia 4 * се намира в Ясмин Хамамет, сгушен на идиличен тунизийски плаж, където може да се насладите на културното богатство на околността благодарение на отличното местоположение - само на 60 км от Тунис, на 12 км от древния град Хамамет и на 500 метра от основните магазини.

В стаите

Комплексът се състои от триетажна сграда с 352 традиционно декорирани стаи. Всички стаи предлагат удобствата, които характеризират марката: климатик, телевизор, телефон, мини бар, сешоар, баня  и тераса. Има директен достъп до плажа с безплатни шезлонги и чадъри за гостите.

На територията на хотела

Хотелът разполага с три открити басейна, от които един с размери 1320 м2, друг  с олимпийски размери и басейн за деца. Novostar Vincci Marillia предлага и широка гама от заведения за хранене, като например възможност да се храните в основния си ресторант „Alyssa“, да опитате азиатска кухня в ресторанта „Tahini“ или да обядвате в ресторанта  край басейна „El Kebir“.
Хотелът разполага със СПА център „Afrodita“, където гостите могат да се насладят на лечение, обогатяващи кожата сесии, процедури в Beaty S. 
Фитнес залата също е добре оборудвана.

Хранене

All inclusive  с включени безалкохолни и алкохолни напитки местно производство.

Плаж

Собствен пясъчен плаж - чадъри и шезлонги безплатно, плажни къпри срещу депозит.

Забавление

По-атлетичните от нашите гости могат да се насладят на широката гама от дейности и съоръжения, които се предлагат, като тенис корт, волейболно игрище и дори има класове по гмуркане. Има зимни и летни спортни програми.

Спорт

В хотела се организират два пъти дневно анимационни програми, вечерни шоу програми, мини клуб за деца, водни спортове, тенис на маса, дартс,  дискотека и мини дискотека за деца.

Оценки и коментари